Vrung

Het olijke duo Andy & Roy staan natuurlijk bekend als feestartiesten. Eerst beide heren solo, maar sinds 2 jaar als duo. Echter, dat de heren ook een serieuze kant hebben laten ze horen in hun nieuwe ballade “Vrung”. Dit nummer gaat over echte vriendschap en genieten van het leven. Vrienden maken het leven immers een stuk mooier en makkelijker! Een prachtig nummer dat past bij de tijd van het jaar, maar zeer zeker ook gedurende de Vastelaovend ten gehoor kan worden gebracht. Immers… Vastelaovend, dat vier je met VRUNG!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s